Welkom bij de Vereniging Middelburgs Theater

Met ongeveer 55 leden en circa 200 ondersteunende vrienden mogen wij ons een van de levendigste amateur theatergezelschappen van Zeeland noemen. Toneel is de grote passie. Daarbij streven wij naar het op de planken zetten van bijzondere stukken. Gekoppeld aan hoogwaardig spel bieden wij boeiende voorstellingen en aangenaam theater.
En vooral....bezoek onze voorstellingen in ons eigen unieke en knusse Minitheater met 84 zitplaatsen, u zult er geen spijt van krijgen!
De Vereniging Middelburgs Theater verzorgt jaarlijks twee of drie eigen producties in het Minitheater. Van elk stuk worden ongeveer 10 à 12 voorstellingen opgevoerd. Er wordt gelet op een zo groot mogelijke variatie in het soort stukken dat in het repertoire wordt opgenomen. In overleg met het bestuur wordt een stuk gekozen. Naar aanleiding van de resultaten van een gehouden open avond wordt door de regisseur in overleg met het bestuur de rolbezetting opgesteld.

Bestuur

De Vereniging Middelburgs Theater wordt gerund door een bestuur, doorgaans - maar niet noodzakelijk - bestaande uit leden van de vereniging. Net als bij iedere vereniging is bestuurswerk vrijwilligerswerk. De leden controleren het bestuur tijdens de jaarlijkse ledenvergaderingen. Iedere maand komt het bestuur bij elkaar. Het verslag van de vergaderingen wordt via de mail aan de leden verspreid.

Samenstelling Bestuur

Het dagelijks bestuur:

Voorzitter: Willem van der Ent
voorzitter@middelburgstheater.nl

Secretariaat: Marjan de Bel
Noordweg 199, 4333 GE Middelburg
0118 623878
secretaris@middelburgstheater.nl

Penningmeester: Rob Hubrechsen
Veerweg 39, 4493 AM Kamperland
penningmeester@middelburgstheater.nl

Bank: NL67 INGB 0004 8434 79 t.n.v. Vereniging Middelburgs Theater

Aanvullend bestuur:
Larissa de Keijzer
ldekeijzer@scalda.nl

Simone Adriaanse
simone76@zeelandnet.nl

Werkgroepen

Naast het bestuur heeft het Middelburgs Theater ook een aantal werkgroepen:


Zakelijke gegevens:

RSIN 8087.59.425; KvK 22045901