Tickets (voorverkoop)

Leden, vrienden, personeelsverenigingen en genodigden ontvangen, circa zes weken voor de première van enige productie, als gebruikelijk bericht met aanwijzingen voor bestellen/reserveren van voor hen bedoelde speciale kaarten en noodzakelijke aanwijzingen. Behoort u tot één van die genoemde groepen en ontving u dat bericht t.z.t. niet, mail dan naar info@middelburgstheater.nl
Reguliere kaarten kunnen - op alle hierna aangegeven wijzen - besteld worden. Kaarten zijn - bij voorkeur - online verkrijgbaar via deze site.

Online gekochte kaarten kunnen niet geruild of geannuleerd. Onder voorwaarden – en alleen om dringende redenen – kunnen bij de balies van de DRVKKERY aldaar gekochte kaarten wel geannuleerd. U ontvangt dan een tegoedbon (naar uw keuze voor de aangesloten podia of voor de Drvkkery) na aftrek van € 2,50 administratiekosten.
Het is in bijzondere gevallen mogelijk om kaarten te reserveren bij de penningmeester.
In het Minitheater zijn 84 plaatsen en er wordt gewerkt met ‘vrije zit’. U kunt dus geen stoelen bespreken. Bent u mindervalide, dan bieden wij u de mogelijkheid om wel een plaats te reserveren. Neem dan tevoren contact op met theaterbeheer, Gerard van der Bliek, telefoon: 0653642247 of mail: vdbliek@zeelandnet.nl (in geval van geen contact via secretariaat, zie bij 'Contact' in het menu bovenaan de website.).

Verkoop aan de zaal

Vanaf één uur voor aanvang van de voorstellingen zijn kaarten (indien nog voorradig) verkrijgbaar aan de kassa van het Minitheater.

Nu in de verkoop

Theater DeuX speelt Doek

11 november t/m 19 november 2023

De ongeschreven Kerstverhalen

16 december t/m 30 december 2023