Tickets (voorverkoop)

Leden, vrienden, personeelsverenigingen en genodigden ontvangen, circa zes weken voor de première van enige productie, als gebruikelijk bericht met aanwijzingen voor bestellen/reserveren van voor hen bedoelde speciale kaarten en noodzakelijke aanwijzingen. Behoort u tot één van die genoemde groepen en ontving u dat bericht t.z.t. niet, mail dan naar info@middelburgstheater.nl
Reguliere kaarten kunnen - op alle hierna aangegeven wijzen - besteld worden. Kaarten zijn - bij voorkeur - online verkrijgbaar via deze site.

Online gekochte kaarten kunnen niet geruild of geannuleerd. Onder voorwaarden – en alleen om dringende redenen – kunnen bij de balies van de DRVKKERY aldaar gekochte kaarten wel geannuleerd. U ontvangt dan een tegoedbon (naar uw keuze voor de aangesloten podia of voor de Drvkkery) na aftrek van € 2,50 administratiekosten.
Het is in bijzondere gevallen mogelijk om kaarten te reserveren bij de penningmeester.
In het Minitheater zijn 84 plaatsen en er wordt gewerkt met ‘vrije zit’. U kunt dus geen stoelen bespreken. Bent u mindervalide, dan bieden wij u de mogelijkheid om wel een plaats te reserveren. Neem dan tevoren contact op met theaterbeheer, Gerard van der Bliek, telefoon: 0653642247 of mail: vdbliek@zeelandnet.nl (in geval van geen contact via secretariaat, zie bij 'Contact' in het menu bovenaan de website.).

 Verkoop aan de zaal

Vanaf één uur voor aanvang van de voorstellingen zijn kaarten (indien nog voorradig) verkrijgbaar aan de kassa van het Minitheater.

Aanvang van de voorstelling 

De voorstellingen beginnen in de avond vrijwel altijd om 20.00 uur en bij een matinee om 14.30 uur. De zaal is altijd één uur vóór de voorstelling geopend.

De voorstelling begint op het aangegeven tijdstip. Na aanvang van de voorstelling is toegang tot het theater niet meer mogelijk!

Het is niet toegestaan je ingeschakelde telefoon, foto-, film-, en/of andere opnameapparatuur mee de zaal in te nemen.

Tickets kwijt?

Via deze link kunt u uw tickets opnieuw opvragen. Deze worden aan uw emailadres gezonden.

Nu in de verkoop

‘t Schaep met de 5 Pooten

12 oktober t/m 24 november 2024

De dame in het Busje

21 december 2024 t/m 19 januari 2025